• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Pesulaitokset

  Aggresand 165/206

  Aggresand on kompakti pesulaitos joka voidaan varustella monipuolisesti tarpeiden mukaan. Hiekkapesurissa voi olla jopa 200 t tuntikapasiteetti ja laitteella voidaan tuottaa jopa viisi pestyä lajiketta. AggreSand  -laitoksen pystytysaika on merkittävästi lyhyempi kuin perinteisten erillislaitteiden sillä se on valmiiksi kaapeloitu sekä putkitettu moduulirakenteiseen runkoon.

  Aggwash AW

  AggWash AW on Terex Washing Systemsin ensimmäinen modulaarinen pesulaitos kierrätyssovelluksiin. Pääasiassa näitä laitteita käytetään rakennus- ja purkujätteen pesemiseen uudelleen käyttöä varten. Kapasiteetti on maksimissaan 70 t/h ja lajikkeita jopa kuusi eli kaksi hiekkaa ja neljä sepeliä.

  AggreScalp

  AggreScalp on järeä sähkökäyttöinen esiseula. Se voidaan varustaa jakamaan syötemateriaali joko kahteen tai kolmeen jakeeseen. Tekniikka on sama kuin Powerscreen Warrior 1400XE seulassa mutta tämä on ilman teloja. Koneeseen on valittavissa monipuolinen valikoima erilaisia seulatasoja tavallisten verkkojen lisäksi.

  AggreScrub

  AggreScrub 150 on uusin innovaatio Terex Washing Systems pesulaitoksissa. Se on erityisesti kehitetty laajeneviin kierrätyssovelluksiin ja käyttötarkoitus on saven, siltin sekä kevyiden materiaalien kuten muovin ja puun erottaminen kiviaineksesta. Pesuriin on saatavana monenlaisia lapavaihtoehtoja sovelluksen mukaan vaikka perinteiset kulutuslevylavat ovat edelleen yleisimpiä.

   

  Aggresand 165/206

  Aggwash AW

  AggreScalp

  AggreScrub