• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Ore Sizer keskipakomurskaimet

  Lisätiedot

  Mika Lampinen
  050 4568142

  Keskipakomurskaimet soveltuvat kaikenlaisen raakamateriaalin murskaukseen. Normaalisti suurin raekoko on < 40 mm, mutta erikoistapauksissa voidaan murskain rakentaa <70 mm syötemateriaalille. Lopputuotteen raekoko voi olla jopa < 0,2 mm.

  Esim. korkealuokkaisen asfalttikiven tuotannossa ORE SIZER® on vertaansa vailla. ORE SIZER® soveltuu myöskin erinomaisesti kierrätysmateriaaleille, esim. kierrätyslasin puhdistukseen ja murskaukseen.

  Keskipakomurskaus perustuu partikkelien murskaantumiseen törmätessään toisiinsa murskaimen kammiossa roottorin antaman keskipakoliikkeen energialla. Partikkelin murskaamiseen ei siis tarvita hierovaa, puristavaa tai iskevää metallipintaa kuten esim. perinteisissä kartiomurskaimissa.

  ORE SIZERilla murskatun tuotteen rakeet ovat kuutiomaisia, pyöreänurkkaisia ja tasalaatuisia ja täten erittäin korkealuokkaisia.

  Helppo ja edullinen käyttää!

  Ainoa päivittäinen huoltotoimenpide ORE SIZERissa on pääakselin rasvaus, ja minkään kulutusosasarjan vaihtoon ei tarvita kuin yksi asentaja, työkaluinaan vain 2 lenkkiavainta ja vasara.

  ORE SIZER® murskaimissa kulutusosakustannukset ovat pienemmät kuin kilpailijoiden laitteissa, n.0,2 € / T.

  Valmistajan nettisivuilla runsaasti huoltovideoita: Instruction Videos – VSI Crusher | Ore Sizer

   

  ORE SIZERien roottorit räätälöidään tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.
  ORE SIZER® – Keskipakomurskaimia löytyy kolmea eri kokoa: OM 50, OM 80/90 ja OM 100/120, sähkömoottorin/-ien tehojen ollessa 75 kW:sta 500 kWiin.

  ORE SIZER® roottorit sopivat suoraan Barmac- ja Merlin -murskaimiin sekä Terex Canica -keskipakomurskaimiin pienellä sovituksella.

  ORE SIZER® kulutusosat Vimelcosta, suoraan varastosta Hyvinkäältä.

  Brittiläistä laatua!

  ORE SIZER® on vuonna 1987 perustettu yritys, tuohon aikaan keskipakomurskaimien valmistajiin kohdistui paineita markkinoilta muuttuvien vaatimusten vuoksi. Tämän vuoksi aika oli otollinen uusille tuotteille ja teknologioille. ORE SIZER® tehdas sijaitsee Englannissa.

  Suunnitteluprosessin aikana yrityksen perustajat kuuntelivat tarkkaan asiakkaiden toiveita ja vaatimuksia luodakseen jotain innovatiivista, johon muut valmistajat eivät pystyneet reagoimaan. Tuloksena tästä ORE SIZER® kehitti tuotesarjan keskipakomurskaimia, joka vastaa täydellisesti asiakkaiden vaatimuksiin.

  Ore Sizer keskipakomurskain

  ORE SIZERia on myyty ja toimitettu 29 maahan ympäri maailmaa. Kuvassa uusi laite tehtaalla valmiina toimitettavaksi loppuasiakkaalle.