• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Ore Sizer keskipakomurskaimet

  ORE SIZER® on vuonna 1987 perustettu yritys, aikana jolloin keskipakomurskaimien valmistajiin kohdistui paineita markkinoilta muuttuvien vaatimusten vuoksi. Tämän vuoksi aika oli otollinen uusille tuotteille ja teknologioille. ORE SIZER® tehdas sijaitsee Englannissa.

  Suunnitteluprosessin aikana yrityksen perustajat kuuntelivat tarkkaan asiakkaiden toiveita ja vaatimuksia luodakseen jotain innovatiivista, johon muut valmistajat eivät pystyneet reagoimaan. Tuloksena tästä ORE SIZER® kehitti tuotesarjan keskipakomurskaimia, joka vastaa täydellisesti asiakkaiden vaatimuksiin.

  Keskipakomurskaus perustuu partikkelien murskaantumiseen törmätessään toisiinsa murskaimen kammiossa roottorin antaman keskipakoliikkeen energialla. Partikkelin murskaamiseen ei siis tarvita hierovaa, puristavaa tai iskevää metallipintaa kuten esim. perinteisissä kartiomurskaimissa.

  ORE SIZERilla murskatun tuotteen rakeet ovat kuutiomaisia, pyöreänurkkaisia ja tasalaatuisia ja täten erittäin korkealuokkaisia.

  Mihin keskipakomurskain soveltuu?

  Keskipakomurskaimet soveltuvat kaikenlaisen raakamateriaalin murskaukseen. Normaalisti suurin raekoko on < 40 mm, mutta erikoistapauksissa voidaan murskain rakentaa <70 mm syötemateriaalille. Lopputuotteen raekoko voi olla jopa < 0,2 mm.

  Esim. korkealuokkaisen asfalttikiven tuotannossa ORE SIZER® on vertaansa vailla. ORE SIZER® soveltuu myöskin erinomaisesti kierrätysmateriaaleille, esim. kierrätyslasin puhdistukseen ja murskaukseen.

  Kulutusosakustannukset ORE SIZER® murskaimissa ovat pienemmät kuin kilpailijoiden laitteissa, n.0,2 € / T.

  Minkään osasarjan vaihtoon ei tarvita kuin yksi asentaja, työkaluinaan vain 2 lenkkiavainta ja vasara.

  Ainoa päivittäinen huoltotoimenpide ORE SIZERissa on pääakselin rasvaus. ORE SIZERien roottorit räätälöidään tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.
  ORE SIZER® – Keskipakomurskaimia löytyy kolmea eri kokoa: OM 50, OM 80/90 ja OM 100/120, sähkömoottorin/-ien tehojen ollessa 75 kW:sta 500 kWiin.
  ORE SIZER® roottorit sopivat suoraan Barmac, Merlin ja Terex Canica keskipakomurskaimiin pienellä sovituksella.

  ORE SIZER® kulutusosat Vimelcosta, suoraan varastosta Hyvinkäältä.

  Ore Sizer keskipakomurskain

  ORE SIZERia on myyty ja toimitettu 29 maahan ympäri maailmaa. Kuvassa uusi laite tehtaalla valmiina toimitettavaksi loppuasiakkaalle.