• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Mistral+ Connect -optinen erotin (NIR-erotin)

  Pellencin lippulaiva on erityisesti erilaisten jätteiden lajitteluun suunniteltu optinen erotin Mistral+ Connect, jonka tavallisin käyttökohde on eri muovilaatujen ja kuitujakeen (pahvin, paperi, luonnonkankaat) erottelu. Sen tunnistus perustuu lähi-infrapunaspektrometriaan ja värikameraan, tarvittaessa myös metallien induktiiviseen tunnistukseen ja muodon tunnistukseen.

  Pellencin järjestelmässä anturille heijastuva spektri on hyvin selkeä ja optimoitu tunnistuksen kannalta keskeisille aaltopituusalueille, spektriä lukevan tietokoneen algoritmit perustuvat erittäin monipuoliseen käytännön testaukseen eri jätemateriaaleilla. Niinpä Mistralin kyky tunnistaa jakeet on paras mahdollinen.

  Suutinpalkin jokainen suutin toimii itsenäisellä magneettiventtiiilillä, joten halutun jakeen erottava ilmasuihkun osuma on erittäin tarkka.
  Mistral+ on kuitenkin tarkoitettu karkeiden jätejakeiden erotteluun. Mikäli erottelutarpeesi koskee alle 30mm partikkelikoon jakeita, kuten muovirouheita tai murskattua elektroniikkaromua, oikea laite on Binder+Co:n CLARITY.

  Myös huollettavuus on ollut Mistral-erottimen suunnittelun keskiössä. Yläpuolen huoltosillalta valot voi käydä puhdistamassa vaikka kesken ajon, jakokammiossa on ovi ja taittuva lattia, joten suutinpalkin huolto on myös nopeaa. Lisäksi useat anturit raportoivat koneen kunnosta.

  Mistral 2800 Ternary, jossa on ilmasuutinpalkit molempiin suuntiin,
  jolloin voidaan yhdella koneella erotella muusta materiaalista kaksi eri jaetta

  Mistral+, jossa huollettavuus on kehitetty ainutlaatuisen nopeaksi,
  esim. valot voi puhdistaa prosessin käydessä ja jakokammiossa on taittuva huoltotaso.