• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Bunting (Mastermag) -rumpumagneetit ja muut magneettierottimet

  Esittelyssä magneettierotin

  Hihnamagneettierotinten lisäksi  Bunting (Master Magnets) valmistaa kaikkiin mahdollisiin sovelluksiin sopivia magneettierotin -tyyppejä, joista tässä esitellään muutamia tavallisimpia.

  FED- ja PD-rumpumagneetit

  Sähkömagneettiset FED- ja neo-kestomagneettiset PD-rumpumagneetit perustuvat pyörivän rosteriteräsrummun sisällä olevaan sektorimagneettiin. Isoja malleja käytetään tyypillisesti järeän raudan poistoon, pienempiä mahdollisimman tarkkaan erotteluun, mutta käyttökohteita on monia.

  PPH-hihnapyörämagneetit

  Magneettinen hihnapyörä on kuljetinhihnan vetorummun tilalle asennettava magneeteilla varustettu vetorumpu, jonka yhteyteen yleensä asennetaan myös magneettisen jakeen erilleen ohjaava, magnetoitumattomasta metallista tehty kouru.

  Saat meiltä sopivan hihnarumpumagneetin melkein minkä kokoiseen hihnakuljettimeen vain ja sen akselit sorvataan myös yhteensopivaksi.

  Hihnapyörämagneetin voi asentaa myös erottelun tehostamiseksi, vaikka kuljettimella olisi jo hihnamagneettierotin: Etenkin hieno magneettinen aines voi jäädä isojen kappaleiden alle, jolloin hihnamagneettierotin ei poista sitä tehokkaasti.

  Muut magneettierottimet

  Käsin puhdistettava riippumagneetti on riittävä sellaisen kuljettimen päälle, jolla eroteltavaa rautaa liikkuu vain satunnaisesti.

  Erityiskäyttökohteisiin toimitamme myös putkiin sopivia luotimagneettierottimia, nesteestä erotteluun sopivia märkärumpumagneetteja ja sähkömagneettisuodattimia, laboratorioiden magneettierottimia, magneettilakaisimia ym.

  Bunting 12 PD 4 -rumpumagneettierotin

  Bunting 16 PPH 7 -hihnapyörämagneetti

  Bunting märkärumpumagneetti.

  Bunting -magneettilakaisimet