image-4779

Magneettilakaisimet

image-5321

Bunting (aik. Mastermag) MasterSweep-magneettilakaisimella kerätään maahan kertyneet naulat, ruuvit ja muut terävät magneettiin tarttuvat metalliosat, jotka pahimmillaan voivat aiheuttaa ajoneuvojen renkaiden puhkeamisia ja jalkapohjan vammoja.

Magneettilakaisimien valikoima on laaja lähtien 30cm leveästä käsikäyttöisestä lakaisijasta yli kaksimetriseen, nostohaarukkakiinnitteiseen malliin. Malliston huipulla on perävaunumallinen RoadSweeper-magneettilakaisin.

Käsikäyttöiset magneettilakaisimet

Käsikäyttöiset magneettilakaisimet on valmistettu alumiinista joten ne ovat kestäviä mutta kevyitä käsitellä. Lakaisimessa on kahva, josta vetämällä magneetti puhdistuu. 600 mm leveä, teleskooppisella työntövarrella oleva MMSW 60 -magneettilakaisin on saatavilla heti varastosta.

Nostohaarukkakiinnitteinen magneettilakaisin

Trukkipiikkimagneettia käytetään rautametallien (naulat, ruuvit, mutterit, rautalangat, pienromu, yms.) poistoon laajoilta tasaisilta alueilta, kuten lastausalueilta, jäteasemailta parkkialueilta jne.

Tehokas ja korkealaatuinen kestomagneetti on koteloitu ruostumattomaan teräkseen, joten laitteen käyttöikä on erittäin pitkä ja kestomagneetti ei tarvitse ulkoista energialähdettä. Nostohaarukkakiinnitteinen magneettilakaisin on varustettu saranoidulla Easyclean-levyllä, jonka auki taittamalla magneetin putsaus on erittäin nopeaa.

Perässä vedettävät magneettilakaisimet

Perässä vedettävä magneettilakaisin on tarkoitettu rautametallien (naulat, ruuvit, pultit ja romuraudan) poistoon laajoilta alueilta, kuten parkkialueet, lastausalueet ja pienjäteasemat. Magneettilakaisimen renkaat ovat tukevaa umpikumia. Magneetti puhdistetaan vetoaisassa olevaa vipua vääntämällä.

Mastermag EMRS Road Sweeper – Tehokkain magneettilakaisin on EMRS Road Sweeper magneetti, joka on varustettu generaattorilla. Generaattori muodostaa sähkömagneettisen kentän mikä kytkeytyy pois kun generaattori sammutetaan. EMRS -malleja varmistetaan eri kokoisina ja levyisinä asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Katso tehtaan esittelyvideo magneettilakaisimista.

 • Magneettilakaisin

  image-4845

  Metalliroskan keruu on helppoa!

  Tehokkaalla magneettilakaisimella ehkäiset vahinkojen syntymisen helposti ja nopeasti.

  Kuvan magneetti on 600mm leveä, ja sitä löytyy heti varastosta. Saatavilla myös muita leveyksiä.

 • Nostohaarukkakiinnitteinen magneetti

  image-5320

  Kuvassa olevan MMSW2210 nostohaarukkaan kiinnitetyn magneetin leveys on 2150 mm, pituus 125 mm, korkeus 65 mm ja työetäisyys maan pinnasta 75 mm. Magneettinen Intensiteetti on (75mm): 430 gaussia.

  Näitä trukkipiikkimagneetteja on saatavilla vakiona 650 mm – 2150 mm levyisinä.

 • Vedettävät magneettilakaisimet

  image-4829

  RoadSweeper – perässä vedettävä kestomagneetti on tehokas ja kestävä sekä helppo puhdistaa vetoaisan vivun avulla.

  RS2200-magneettilakaisimen leveys on 2200 mm, kokonaispituus 1425 mm, vetoaisan korkeus 365 mm ja työetäisyys maan pinnasta 75 mm.

 • image-5322

  EMRS -perässävedettävät magneetit on varustettu generaattorilla. Se muodostaa sähkömagneettisen kentän mikä kytkeytyy pois kun generaattori sammutetaan.

 • image-5274

  Kysy lisää :

  Lauri Rahikainen 050 456 8143

  Sisko Koskinen 040 756 0490

  Reijo Autio 045 7885 0469

  Kaikki yhteystiedot

Soveltuvat materiaalit

betoni/tiilibiojäteenergiapuukiviaineskuonametalli/romumoreenimultamuovirakennusjätesekajäte

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.