• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Magneettilakaisimet

  MasterSweep -magneettilakaisimet

  MasterSweep-magneettilakaisimella kerätään maahan kertyneet naulat, ruuvit ja muut terävät magneettiin tarttuvat metalliosat, jotka pahimmillaan voivat aiheuttaa ajoneuvojen renkaiden puhkeamisia ja jalkapohjan vammoja.

  Magneettilakaisimien valikoima on laaja lähtien 30cm leveästä käsikäyttöisestä lakaisijasta yli kaksimetriseen, nostohaarukkakiinnitteiseen malliin. Malliston huipulla on perävaunumallinen RoadSweeper-magneettilakaisin.

  Käsikäyttöiset magneettilakaisimet

  MasterMagin käsikäyttöiset magneettilakaisimet on valmistettu alumiinista joten ne ovat kestäviä mutta kevyitä käsitellä. Lakaisimessa on kahva jolla magneetti on helppo puhdistaa.  Leveydet 300 mm – 600 mm, teleskooppi työntövarsi.  600 mm leveät magneettilakaisimet saatavilla heti varastosta.

  Nostohaarukkakiinnitteinen magneettilakaisin

  Trukkipiikkimagneettia käytetään rautametallien (naulat, ruuvit, mutterit, rautalangat, pienromu…) poistoon laajoilta tasaisilta alueilta, kuten lastausalueilta, jäteasemailta parkkialueilta jne.

  Tehokas ja korkealaatuinen kestomagneetti on koteloitu ruostumattomaan teräkseen, joten laitteen käyttöikä on erittäin pitkä ja kestomagneetti ei tarvitse ulkoista energialähdettä. Nostohaarukkakiinnitteinen magneettilakaisin on varustettu saranoidulla Easyclean-levyllä, jonka auki taittamalla magneetin putsaus on erittäin nopeaa.

  MMSW2210  – Nostohaarukkakiinnitteisen magneetin  leveys on 2150 mm, pituus 125 mm,  korkeus 65 mm ja työetäisyys maan pinnasta 75 mm. Magneettinen Intensiteetti on (75mm): 430 gaussia

  Perässä vedettävät magneettilakaisimet

  Mastermag RS2200 Road Sweeper – Perässä vedettävä magneettilakaisin on tarkoitettu  rautametallien (naulat, ruuvit, pultit ja romuraudan) poistoon laajoilta alueilta, kuten parkkialueet, lastausalueet, pienjäteasemat jne. Magneettilakaisimen renkaat ovat tukevaa umpikumia, magneetti puhdistetaan vetoaisassa olevaa vipua vääntämällä.

  RS2200 -magneetin leveys on 2200 mm, kokonaispituus 1425 mm, vetoaisan korkeus 365 mm ja työetäisyys maan pinnasta 75 mm.

  Mastermag EMRS Road Sweeper – Tehokkain magneettilakaisin on EMRS Road Sweeper magneetti, joka on varustettu generaattotilla. Generaattori muodostaa sähkömagneettisen kentän mikä kytkeytyy pois kun generaattori sammutetaan. EMRS -malleja varmistetaan eri kokoisina ja levyisinä asiakkaiden tarpeiden mukaan.

  Metalliroskan keruu on helppoa! Mastermagin tehokkaalla magneettilakaisimella ehkäiset vahinkojen syntymisen helposti ja nopeasti. Kuvan magneetti on 600mm leveä, ja sitä löytyy heti varastosta. Saatavilla myös muita leveyksiä.

  MMSW2210 -nostohaarukkakiinnitteinen magneetti.

  RS -perässävedettävä kestomagneetti on tehokas ja kestävä sekä helppo puhdistaa.

  MMSW -nostohaarukkakiinnitteisiä magneetteja eli trukkipiikkimagneetteja on saatavilla vakiona 650 mm – 2150 mm levyisinä.

  EMRS -perässävedettävät magneetit on varustettu generaattorilla. Se muodostaa sähkömagneettisen kentän mikä kytkeytyy pois kun generaattori sammutetaan.