• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Lastauskuljettimet ja Purkukuljettimet

  Lisätiedot

  Mika Lampinen
  050 456 8142

  Sisko Salonen
  040 756 0490

  Lauri Rahikainen
  050 456 8143

  Telestack valmistaa pyörä- sekä tela-alustaisia lastauskuljettimia ja esim. kuorma-auton purkuun käytettäviä purkukuljettimia. Tässä ryhmässä kuljettimien variaatio on suuri ja jokainen kuljetin valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämän ryhmän lastauskuljettimia käytetään esim. syöttämään murskaus- tai seulontalaitosta, rautatievaunujen lastaamiseen, laivojen lastaukseen…yms. Lastauskapasiteetti voi olla jopa 2500 tonnia tunnissa. Purkukuljettimia käytetään tyypillisesti juurikin satamissa, suurien materiaalimäärien siirrossa laivaan/laivasta. Tässä ryhmässä esiteltävät laitteet ovat vain raapaisu ko. repertuaarista jota on tarjolla, kysy lisää.

  Mobiilit Lastauskuljettimet

  Telestackin valikoiman mobiili lastauskuljettimia ja mobiileja matalasyöttökuljettimia syötetään tyypillisesti pyöräkuormaajilla tai kaivinkoneilla. Mobiileja kuljettimia voidaan käyttää mm. varastokasan tekoon, syöttämään murskainta, lastaamaan laivoja, junanvaunuja…yms. kapasiteetin ollessa jopa 2500 tonnia tunnissa.

  Mobiilit lastauskuljettimet voidaan vielä jakaa neljään eri ryhmään:

  1. Mobiilia syöttökuljetinta voi syöttää suoraan pyöräkuormaajalla, kouralla tai kaivinkoneella, tällä eliminoidaan materiaalin tuplakäsittely kohteessa. Täysin mobiili yksikkö mahdollistaa kontrolloidun materiaalinsyötön haluttuun kohteeseen.
  2. LF (Low Feed) –sarjan syöttökuljetinta voi syöttää suoraan pyöräkuormaajalla, kouralla tai kaivinkoneella, kuitenkin matalammalla syöttökorkeudella verrattuna standardiversioihin. Uniikki rakenne mahdollistaa syötön laitteen päästä, kun työskennellään ahtaammissa kohteissa.
  3. Telestackin Revolution -sarjan laitteissa erinomaisuus tulee keskeltä laakeroidun runkorakenteen ansiosta, joka mahdollistaa kuljettimen pyörimisen 360 astetta. Lisäksi laite on helppo siirtää tela-alustansa ansiosta. Tämä on Telestackin viimeinen innovaatio, jolla mahdollistetaan suurempi joustavuus käytettäessä laitetta esim. syöttökuljettimena. Siirrettävyyden helppous mahdollistaa laitteen käytön monenlaisissa kohteissa.
  4. Mullan (Mulch) syöttökuljetin MH 4875 on tela-alustainen täysin mobiili syöttökuljetin ja suunniteltu varastokasattavalle hiukan kevyemmälle materiaalille kuten multa, biomassa, puulastut, puupelletti. Laitetta voidaan syöttää joko suoraan esim. pyöräkuormaajalla, kaivinkoneella, puuhakkurin kuljettimella tai seulalla.

  Mobiilit Purkukuljettimet

  Titan Purkukuljettimet

  Telestackin Titan purkukuljettimet mahdollistavat kuorma-auton kuorman purkamisen suoraan kuljettimelle, tämä poistaa materiaalin kahteen kertaan käsittelyn. Mobiili yksikköjä käytetään ottamaan vastaan kerralla suuria määriä materiaalia, jopa 70 tonnia, siirrettäväksi eteenpäin. Laitteita on sekä kiinteinä että mobiileina versioina. Mobiili laitteen siirrettävyys sallii laitteiden käytön monipuolisissa sovelluksissa esim. satamissa ja teollisuudessa.

  Näiden laitteiden lisäksi Telestackilla on runsaasti muitakin vastaavanlaisia kuljettimia. Varmasti jokaiseen sovellukseen löytyy sopiva kuljetin laajasta valikoimasta. Kysy lisää myyntitiimiltämme.

  Lastauskuljetin ja purkukuljetin

  Mobiili syöttökuljetin linkkikuljettimen syöttöpäässä.

  LF-sarjan kuljetin

  Telestack MH 4875 käytössä

  Kuorma-autolla lastattava pyöräalustainen lastauskuljetin

  Telestack LF520 tela-alustainen Dual Power – purkukuljetin