• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Komptech rumpuseulat

  Kustannustehokkaat Rumpuseulat

  Rumpuseulamme tarjoavat perinteisen seulontatavan huippuunsa viedyllä kustannustehokkuudella. Komposti, multa, esimurskatut jätejakeet, maa-ainekset, rejektit jne… Oli kapasiteettitarpeesi sitten pieni tai iso, toimitamme sinulle juuri oikean kokoisen seulan parhaalla käytettävissä olevalla, luotettavalla tekniikalla.

  CRIBUS-rumpuseula

  Komptechin CRIBUS-sarjan seuloissa yhdistyy leveä rumpu ja väljä rummun ja sivuseinän välinen tila, mikä tekee siitä kapasiteetiltaan ylivertaisen vastaavan kokoisiin kilpailijoihin nähden. Kuljetustilassa sivukuljetin siirtyy rummun viereltä syöttökaukalon viereen, joten isosta rumputilasta huolimatta kuljetusleveys on 2,5m.

  Diesel-aggregaatilla varustetun, sähkökäyttöisen seulan rumpu pyörii täysin ilman ketjua, patentoidulla WheelGrip®-järjestelmällä.

  Cribus 3800 on maailman suurin sarjavalmisteinen keskiakselialustainen rumpuseula, puoliperäalustainen Cribus 5000 (rummun seulonta-ala 50m²) vastaavasti maailman suurin normaalitiekuljetuksena siirreltävä rumpuseula. Molemmat ovat samalla markkinoiden edullisimpia käyttökustannuksiltaan. Cribuksella seulot enemmän mutta maksat vähemmän!

  NEMUS-rumpuseula

  Komptech MUSTANG oli kaikkien aikojen menestyksekkäimpiä rumpuseuloja. Mutta parastakin seulaa voi kehittää. NEMUS, ”NEw MUStang” on diesel-hydraulinen rumpuseula, johon on huolella valittu hyväksi todettuja parannuksia edistyksellisestä CRIBUS-seulasta. Rumpuvoimansiirto on Mustangista tuttu, aina luotettava DrumGrip®, jossa yhdistyy ketjukäytön varmuus ja kitkakäytön alhainen kuluminen.

  Mustangin ja sen varteenotettavimman kilpailijan Doppstadt SM620 -seulan rumpuja on maailmalla paljon, ratkaisuna tähän Nemuksessa voidaan käyttää näiden molempien seulojen rumpuja! Nemus-rumpuseulan saa myös tela-alustaisena.

  PRIMUS -rumpuseula

  Komptechin mobiilirumpuseuloista pienin ja edullisemman hintaluokan malli on Primus. Rummun seulontapinta-ala on 16m², pituus 4 metriä ja halkaisija 1,45 metriä. Pieneen ja keskikokoiseen seulontatarpeeseen suunnitellussa seulassa apuhydrauliikkaa on vähemmän, esimerkiksi kuljettimet avautuvat ja syöttökaukalo siirtyy taakse käsivinssillä. Silti kone on kokonaisvaltainen mobiiliseulontalaitos syöttimineen ja kuljettimineen ja jopa 70m³/h kapasiteetti täystyöllistää pienikokoisen kuormaajan. Suomen markkinoilla Primus on kokoluokkansa takia suosittu. Komptechin isojen rumpuseulojen tapaan myös Primuksen rumpu helppo ja nopea vaihtaa.

  Kiinteät rumpuseulat

  Komptechin kiinteä rumpuseula on valmis paketti laitokseen. Pölyn hallitsemiseksi seula on koteloitu, mutta luja pressukate on helppo tarvittaessa avata. Päädystä pääsee laskusillalta nopeasti sisään rumpuun huoltotöihin. Rumpuseuloja on 4,5-metriä pitkästä 18/45-mallista malliin 25/120, jonka 2,5m leveä ja 12m pitkä rumpu yltää jopa 300m³/h kapasiteettiin.

  Myös mobiiliseulamalleja tehdään kiinteänä, se tulee yleensä edullisemmaksi kuin varsinainen kiinteä rumpuseula erillisellä syöttimellä.

  Komptech Type 22/70 – kiinteä rumpuseula, jonka rumpu on kahdella eri silmäkoolla

  CRIBUS 3800 – äärimmäistä kustannustehokkuutta

   NEMUS 2700 – puoliperävaunu

  Komptech PRIMUS -rumpuseula