• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Käsittelylaitokset

  Kierrätyspolttoaineen valmistus (RDF), biojätteen esikäsittely mädätystä tai kompostointia varten, seka- ja rakennusjätteen lajitteluprosessit, muovien erottelu kierrätysraaka-aineeksi, epäpuhtaan puun murskauslinjasto…

  Kokonaisia jätteenkäsittelylinjastoja sanoo toimittavansa moni yritys. Mutta kun Vimelco tarjoaa kokonaista käsittelylaitosta, se koostuu koneista, joita olemme myyneet yksittäisinä laitteina vuosia ja joiden valmistajat tunnemme hyvin. Niinpä asiakas voi olla varma, että koneet ovat korkealaatuisia, soveltuvat kyseiseen prosessiin parhaalla mahdollisella tavalla ja että käyttöönoton jälkeen koneille saa osaavaa ja sujuvaa huolto- ja varaosatukea!

  Hyvin toimivan laitoskokonaisuuden takaamiseksi tukenamme suunnittelussa ja toteutuksessa on erityisesti pitkäaikainen päämiehemme Komptech, jolla on monipuolinen ja syvällinen kokemus kymmenistä laitostoimituksista ympäri maailman. Komptech on laitossuunnittelijana yksi niistä hyvin harvoista, joka valmistaa laitosten keskeiset prosessikoneet omilla tehtaillaan.

  Vimelcon merkittäviä jätteenkäsittelylaitostoimituksia ovat Kymenlaakson Jäte Oy:lle 2013 toimitettu sekalaisen jätteen käsittelylinjasto sekä Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:lle 2016 toimitettu LATE-lajittelulaitos. Lisäksi meillä on Suomessa muutama pieni mutta hyvin toimiva referenssi mm. biojätteen esikäsittelylaitoksista.

   

  Kaaviokuvan RDF:n valmistuslinjastossa keskeiset prosessikoneet ovat Komptechin TERMINATOR ja BALLISTOR sekä jälkimurskain ja optinen erottelu.

  kuva Komptechin kaikkiruokaisesta esikäsittelylaitoksesta märkämädätysprosessia varten