image-153

TWS Pesulaitteet

image-4748

Alla on esitelty TWS:n yleisimpiä yksittäisiä siirrettäviä ja kiinteitä pesulaitteita. Tuotevalikoimastamme löytyy näiden lisäksi muitakin vaihtoehtoja, kuten pesurumpuseula. Kerromme mielellämme lisää tarjotaksemme kuhunkin tarpeeseen juuri sopivan pesuratkaisun.

Katso video Mobiili TWS M -sarjan pesuseula 

TWS:n pesulaitokset on esitelty täällä.

 • M Sarjan -pesuseulat

  image-5309

  M -sarja perustuu Powerscreen Chieftain -seuloihin, jotka on varustettu pesemistä varten. Sarjan pienin malli on M1400, joka on aina kaksitasoisella seulakorilla varustettu. Suuremmat M1700 sekä M2100 -mallit valittavissa joko kaksi- tai kolmitasoisella seulakorilla.

  • Varusteltavissa täryvälpällä -> syötettävä materiaali voidaan jakaa jopa viiteen eri lajikkeeseen
  • Chieftainiin perustuvat mallit voidaan varustaa keskenään vaihdettavalla häntäkuljettimella sekä lietekaukalolla, jolloin konetta voidaan käyttää tavanomaisen kuivaseulontaan talviaikana kun peseminen ei onnistu.

  Tutustu tästä Powerscreen Chieftain -seuloihin

 • AggreScalp

  image-5492

  AggreScalp on järeä sähkökäyttöinen esiseula. Se voidaan varustaa jakamaan syötemateriaali joko kahteen tai kolmeen jakeeseen.

  Tekniikka on sama kuin Powerscreen Warrior 1400XE seulassa mutta tämä on ilman teloja. Koneeseen on valittavissa monipuolinen valikoima erilaisia seulatasoja tavallisten verkkojen lisäksi.

  Katso AggreScalp -video

   

 • Kiinteät pesuseulat

  image-4890

  Rinser -sarjan kiinteät pesuseulat voi valita joko kahdella tai kolmella verkkotasolla.

  Seulojen verkkotasojen koko alkaa pienimmän 8×4 mallin 2,4×1,2 m ja päättyy 206 mallin 6×1,8 m kokoon. Näihinkin voi valita erilaisia verkkoratkaisuja, mutta toki pesemisessä yleisin on polyuretaanista valmistetut verkot.

 • Syöttimet

  image-4891

  Terex Washing Systems -syöttimiä on kolmea eri kokoa ja ne voidaan varustaa joko hydrauliikka- tai sähkötoimiseksi. Syötinkokoja on neljä välillä 9 – 25 m3.

  Näihin laitteisiin on saatavissa myöskin erilaisia välppäratkaisuja sekä kulumissuojauksia.

 • Hiekkapesurit

  image-4892

  Pesuseulalta tuleva lietetty hienoaines syötetään hiekkapesuriin joka valitaan kapasiteetin, materiaalin koostumuksen sekä lopputuotteen vaatimusten mukaan.

  Perinteisesti hiekkapesuri on Euroopassa ollut kauhapyörätyyppinen ja suurikokoinen kierreruuvi toisessa päässä kaukaloa.  Näitä on valikoimissa edelleen ja niitä kutsutaan T-sarjaksi. Amerikan mantereella tyypillinen hiekkapesuri on ruuvipesuri, jossa suurikokoinen ruuvikuljetin nostaa hiekan lietealtaasta kasalle.

  Nykyään lähes kaikkiin uusiin pesulaitoksiin hiekan pesuun laitetaan ainakin yksi syklonityyppinen pesuri. Hienommat lajikkeet voidaan ajaa suoraan sykloniin ja sieltä vedenerotusseulalle, karkeammat hiekat tarvitsevat apuun lisäksi perinteisen kauhapyörän.

  Terex Washing Systems tarjoaa useita erilaisia syklonipesureita ja varmasti kaikkiin sovelluksiin löytyy ratkaisu.

 • Kuljettimet

  image-4894

  Kuljettimia tarvitaan aina pesulaitoksen yhteydessä ja näistä löytyy erittäin kattava valikoima erilaisia kapasiteetteja sekä pituuksia.

  Kaikki kuljettimet voi valita joko sähkö- tai hydrauliikkakäyttöisinä.

  Myös tela-alustaiset vaihtoehdot löytyvät valikoimista ja väriksi voi valita Terex Washing Systems harmaan tai Powerscreen vihreän.

 • Veden käsittely

  image-4895

  Aquaclear on Terex Washing Systemsin uutta teknologiaa veden käsittelyyn hiekkapesurin lietteelle. Nykyään ympäristösäädökset rajoittavat pesemistä merkittävästi ja pesuveden kierrätys on tullut merkittäväksi osaksi uusia pesulaitoksia.

  Aquaclear suodattaa lietteestä kiintoaineen niin hyvin että samaa vettä voidaan kierrättää pesulaitteistossa tehokkaasti.

  Terex toimittaa myös saostussäiliöt ja saostuslisäaineen annostelijat vedenkäsittelyyn.

 • image-5274

  Kysy lisää :

  Mika Lampinen 050 456 8142

  Sisko Koskinen 040 756 0490

  Kaikki yhteystiedot

Soveltuvat materiaalit

kiviainesbetoni/tiilimoreenikuona

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.