• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • ADuro P- ja ADuro U – kierrätysmurskaimet (ennen FRX ja FRP)

  Andritz on päivittänyt murskaimiensa tuotenimet,  jo aiemmin Andritzin tuotevalikoimaan liittyneet Franssons Recycling Machines AB:n FRX- ja FRP-murskaimet ovat nyt ADuro P ja ADuro U. Nämä ovat keskinopeita, seulakorilla ja heiluripuristimella varustettuja kierrätysmurskaimia sekalaisille jätteille (myös puulle). Tehokas ja älykäs murskausprosessi on jatkuva ja siisti, koneen rakenne on jämäkkä mutta avautuu hyvin huoltotöitä varten.

  ADuro -kierrätysmurskaimien ainutlaatuinen CoverCross-teräasettelu tekee murskauksesta tasaisen jatkuvaa. Se estää materiaalin “uimisen” vastaterien päällä, joten muovipitoisen jätteen murskauksessa ei ole materiaalin kuumenemisongelmia.

  ADuro P-murskaimien tuottama palakoko on seulakorien mukaisesti 50mm:stä 200mm:iin, ADuro U-murskaimet on tarkoitettu palakokovälille 20–150mm, mutta eivät silti välttämättä tarvitse esimurskausta.

  ADuro U- ja ADuro P -kierrätysmurskainmallit

  ADuro U-malleja on seitsemää kokoa, kaksitonnisesta  U900:sta 18 tonnia painavaan U3000:een, jossa numero kertoo roottorin pituuden. Roottorihalkaisija on 900 mallissa 250mm, 3000:ssa 600mm.

  ADuro U murskaa sujuvasti ja ongelmitta myös pelkkää muovia ainutlaatuisen teräjärjestelmänsä ansiosta.

  ADuro P-murskaimet tekevät kerralla valmista palakokoa, mutta ne ovat kovalta luonteeltaan esimurskaimia ja siksi järeitä. Malleja on kaksi, P-2000 ja P-3000, roottorihalkaisija 800mm ja moottoriteho käyttötarpeesta riippuen 220-400kW.

  Andritz ADuro P-3000 murskain

  ADuro P-3000

  ADuro P -murskaimen huolto- ja puhdistuskohteisiin on hyvä pääsy.

  Murskaimessa on sekä hydraulisesti avautuva seulakorikasetti että hydraulinen tarkastusluukku, josta myös mahdollinen murskautumaton epäpuhtaus on nopea poistaa.

  ADuro U-2500