• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • ADuro P- ja ADuro U – kierrätysmurskaimet (ennen FRX ja FRP)

  Andritz on päivittänyt murskaimiensa tuotenimet,  jo aiemmin Andritzin tuotevalikoimaan liittyneet Franssons Recycling Machines AB:n FRX– ja FRP-murskaimet ovat nyt ADuro P ja ADuro U. Nämä ovat keskinopeita, seulakorilla ja heiluripuristimella varustettuja kierrätysmurskaimia sekalaisille jätteille, puulle ja monelle muulle materiaalille. Tehokas ja älykäs murskausprosessi on jatkuva, siisti ja epäpuhtauksia sietävä, koneen rakenne on jämäkkä mutta avautuu hyvin huoltotöitä varten.

  ADuro -kierrätysmurskaimien ainutlaatuinen CoverCross-teräasettelu tekee murskauksesta tasaisen jatkuvaa. Se estää materiaalin viipyilyn vastaterien päällä, joten muovipitoisen jätteen murskauksessa ei ole materiaalin kuumenemisongelmia.

  ADuro P-murskaimien tuottama palakoko on seulakorien mukaisesti 50mm:stä 200mm:iin, ADuro U-murskaimet on tarkoitettu palakokovälille 20–150mm, mutta eivät silti välttämättä tarvitse esimurskausta vaan molempiin malleihin voi syöttää pitkääkin materiaalia.

  ADuro U- ja ADuro P -kierrätysmurskainmallit

  ADuro U-malleja on seitsemää kokoa, kolmetonnisesta  U1000:sta 24 tonnia painavaan U3000:een, jossa numero kertoo roottorin pituuden. Roottorihalkaisija on 1000-mallissa 400mm, 3000:ssa 600mm.

  ADuro U murskaa sujuvasti ja ongelmitta myös pelkkää muovia ainutlaatuisen teräjärjestelmänsä ansiosta.

  ADuro P-murskaimet tekevät kerralla valmista palakokoa, mutta ne ovat kovalta luonteeltaan esimurskaimia ja siksi järeitä. Malleja on kaksi, P-2000 ja P-3000, roottorihalkaisija 800mm ja moottoriteho käyttötarpeesta riippuen 220-400kW.

  ADuroP jälki- ja esimurskain

  ADuro P-2000

  ADuro P etuluukku ja seulakori avattuna

  ADuro P -murskaimessa ja isoissa U-malleissa on hydraulisesti avautuva seulakorikasetti, hydraulinen tarkastusluukku, josta myös mahdollinen murskautumaton epäpuhtaus on nopea poistaa sekä myös takana hydraulinen luukku, josta hampaat on kätevä vaihtaa.

  ADuro U-2500