• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Erottimet

  Valikoimassamme on erottimia monelle materiaalille ja eri käyttötarkoituksiin. Maahantuomme erottimia muun muassa merkeiltä Komptech, CityEquip,  Bunting (MasterMag) ja Pellenc ST.

  Tarjoamme markkinoiden nykyaikaisimmat tuuliseulat, jotka erittelevät materiaalia painon perusteella. Tuulierottimemme ovat ketteriä ja helposti liikuteltavia. Niiden joukosta löydät ratkaisut monenlaiseen erotteluun.

  Ballistiset erottimet luokittelevat jätejakeita erilaisen liikeradan mukaan. Ne jakavat materiaalit muotoon ja kovuuteen perustuen.

  Saat meiltä myös magneettiset erottimet metallien erotteluun. Näihin kuuluvat esimerkiksi hihnamagneetit ja pyörrevirtaerottimet, sähkömagneettiset erottimet, rumpumagneetit ja hihnapyöräerottimet. Valikoimassamme on myös rosterierottimia ruostumattomalle teräkselle, joka ei tartu tavallisiin magneettierottimiin.

  Lisäksi tarjoamme korkean teknologian anturiperusteiset optiset erottimet, jotka on tarkoitettu erilaisten jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen. Optisten erotinten valikoimasta löytyvät monipuoliset ratkaisut kierrätyslaitoksiin esimerkiksi metallin, muovin ja elektroniikkaromun erotteluun.

  Katso myös varastossa olevat erottimet.

  Ominaispainoerottimet

  Ballistinen erotin

  Magneettiset erottimet

  Optiset erottimet