image-5112

Buntingin valikoimasta löytyy metallinerottimia kaikkiin mahdollisiin sovelluksiin. Valikoimassa on kesto- ja sähkömagneettiset magneettierottimet, pyörrevirta- ja rosterierottimet, magneettilakaisimet ja metallinilmaisimet.

Magneettierottimia käytetään sekä valmistavassa teollisuudessa että kierrätysalalla. Esimerkiksi elintarviketeollisuudessa ja puunjalostuksessa Buntingin huipputarkalla metallinerotusteknologialla saadaan varmistettua laadukas, turvallinen ja puhdas lopputuote.  Magneetti- ja metallierottelua käytetään paljon erilaisissa kierrätyssovelluksissa, esim. biokaasulaitoksissa, energiapuun puhdistamisessa, jätteenkäsittelyssä, eri metallilaatujen erottelussa, kaikenlaisten energiajakeiden puhdistuksessa ja metallien talteenotossa.

Vimelco on edustanut Suomessa 90-luvulta asti näitä laadukkaita magneettierottimia, jotka valmistaa Bunting Magnetics Europe Ltd. Amerikkalainen Bunting osti perinteikkään englantilaisen Master Magnetsin tehtaan muutamia vuosia sitten. Tuotteet valmistetaan yhä Englannin Redditchin tehtaalla.

Katso tuotteet

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5199
Kierrätysala on ollut Laurille kutsumusammatti pian 20 vuotta. Ympäristötekniikan DI:nä hänen tekninen tietämyksensä jätteiden käsittelyyn liittyen on vailla vertaa, oli sitten kyse yksittäisestä koneesta tai linjastosta. Lauri tarjoaa yrityksellesi yhteistyö- kumppaneidemme kanssa nykyaikaiset linjastoratkaisut kaikkeen jätteenkäsittelyyyn.
Lauri Rahikainen
Tuotepäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö
image-5546
Reijo tuli Vimelcoon keväällä 2023 kone- ja laitteistomyyntiin. Hänellä on vahva tausta voiteluaineiden myynnistä raskaalle kalustolle ja teollisuuteen sekä kunnossapitotaustaa raskaan kaluston, mm. metsäkoneiden huollosta.
Reijo Autio
Avainasiakaspäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.