Powerscreen ja Telestack Mobiilikuljettimet moneen käyttöön

Powerscreen -kasakuljettimet ja Telestack -syöttökuljettimet ja  sopivat monenlaiseen käyttöön. Syöttökuljettimella tai kasakuljettimella estät materiaalin likaantumisen, vähennät pyöräkuormaajan polttoainekustannuksia ja parannat työkohteen työturvallisuutta liikenteen vähentyessä.

Powerscreen CT 80 kasakuljetin

23,5 metriä pitkässä kasakuljettimessa on 1050 mm leveä EP 400, 3 – kudoksinen kuljetinhihna. Kuljetin on helposti ajettavissa kokoon omalla hydrauliikalla siirrettäessä laitetta uuteen kohteeseen. Syöttösuppilo on jo vakiona vuorattu kulutusta kestäväksi, muitakin vaihtoehtoja on tarjolla.

Laite sopii mainiosti esim. murskauslaitoksen yhteyteen. Saatavilla useita moottorivaihtoehtoja joista valitaan paras vaihtoehto kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Kapasiteetti jopa 400 t / h, riippuen luonnollisesti materiaalista. Lisävarusteena saatavilla mm. radio-ohjaus, vahvempi hihna kuljettimeen ja ”Dual Power”  eli kuljettimen sähkökäyttö.

Telestack HF 10 T syöttökuljetin

4,2 metriä pitkässä syöttökuljettimessa on 1050mm leveä EP 400, 3 – kudoksinen kuljetinhihna ja 15 metriä pitkässä kasakuljettimessa on 1050mm leveä EP 500, 3 – kudoksinen kuljetinhihna. Kuljetin on ajettavissa helposti kokoon omalla hydrauliikalla kun laitetta siirretään uuteen kohteeseen.

Syöttimen kapasiteetti vakiona 6,8 m³ (Lisävarusteena 700 mm korotuksella 11 m³). Laitteen syöttö pyöräkuormaajalla, kaivinkoneella tai suoraan seulalta. Useista moottorivaihtoehdoista valitaan paras vaihtoehto asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisävarusteena saatavissa mm. radio-ohjaus, vahvemmat hihnat kuljettimiin ja ”Dual Power”. ”Dual power” – mallissa kuljettimia voi käyttää sähköllä.

 

 

Näistä kuljettimista saat lisätietoa Mikalta 050 456 8142, mika.lampinen@vimelco.fi tai Vesalta 050 456 8144, vesa.liimatta@vimelco.fi.