Vimelcosta vuokrattavissa tehokas ja helppokäyttöinen Komptech Nemus 2700 Semitrailer -rumpuseula. Syöttimeen on valmiiksi asennettuna Vimelcon WBG-välppä, joten kivisempääkin materiaalia voidaan syöttää seularumpua kolhimatta.

Nemus 2700 on hydraulikäyttöinen mobiilirumpuseula joka sopii esim. mullalle, kompostimullalle, esimurskatulle jätteelle, puumurskeelle sekä kaikenlaisille kivi- ja maa-aineksille. Vuokrattavassa seulassa on 25mm silmäkoon seularumpu. Tarpeen mukaan voidaan vuokrata karkeamman silmäkoon rumpu erikseen jolloin voidaan seuloa esim. myös esimurskattua biojätettä.

Nemuksessa on suuri yli 5m3:n syötin keskeytymättömään käyttöön. Syöttimen hihnan vetorumpu on sijoitettu seularummun päähän hihnaa. Rummun seulonta-ala on 30m2 ja se tuottaa entistä suuremman seulontakapasiteetin. DumGrip -voimansiirrossa yhdistyy ketjukäytön voima ja kitkakäytön pehmeys. Nemukseen sopii Mustangin ja Doppstadt 620:n rummut. Sivulle vievä hienoaineen kasakuljetin on yksiosainen ja reunavalleilla varusteltu. Näin minimoidaan hienoaineksen kulkeutuminen seulan alle ja kuljettimen sivuille.  Elektroninen ohjaustaulu tekee käytöstä helppoa.

Seulan kylmävuokra: 80e / h alv 0%. Seularummun mahdolliset vaihdot sovitaan erikseen. Pidemmälle vuokra-ajalle sovittavissa kiinteä kuukausivuokra erikseen sovituilla käyttötunneilla.

Katso lisää: https://www.konetori.com/hae/844091/komptech-nemus-2700-semitrailer/

Nemuksesta saat lisätietoa Laurilta 050 456 8143, lauri.rahikainen@vimelco.fi tai Siskolta 040 756 0490, sisko.salonen@vimelco.fi.