• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • CityEquip-tuuliseula

  Oli kyseessä arvon lisääminen, laadun parantaminen tai tiukentuvien lakien asettamien vaatimusten täyttäminen, mobiilin tuuliseulonnan on vallannut joko konttina tai koukkulava-alustalla liikuteltavat Airmaster tai AirMaster Neo, tela-alustainen AirCrawler tai kiinteästi asennettava AirBasic tuuliseulat ja tuulierottimet

  Huippuluokan erottelukyky – patentoitu Westerian rumpu-ilmaerotin lukemattomilla säätömahdollisuuksilla on täysin vailla vertaistaan. Mitkä tahansa materiaalit, joiden painoero on riittävä, saadaan tehokkaasti eroon toisistaan.

  Alhaiset päästöt – Hyvin suunniteltu kevyen jakeen laskeutumiskammio ilman sisäisellä kierrätyksellä vähentää huomattavasti pölyämistä. Kuitenkin, kuten kaikessa tuulierottelussa, paras toimintatapa on seuloa hienoaines pois ennen tuuliseulontaa.

  Maksimaalinen liikuteltavuus – AirMasterissa ja Airmaster Neossa paketin mukana kulkevat liikuteltavat jalat, AirCrawler nousee tela-alustallaan hydraulisesti; molemmat mallit on varustettu koneen päällä kulkevalla kasakuljettimella.

  Sivistynyt vetotapa – AirMaster ja Airmaster Neo saavat käyttövoimansa ulkopuolisesta sähköverkosta tai omalta generaattoriltaan.

  Maksimaalinen sovellettavuus – Sisäänrakennettu vaakatasossa oleva keräilyhihna voi purkaa sekä oikealle ja vasemmalle sen hetkisen tarpeen mukaan.

  Laitteiden ominaisuuksia:

  AirCrawler, jossa kasakuljetin asennettu kevytjakeelle

  AirMaster, jossa kasakuljetin asennettu raskasjakeelle

  AirCrawler 1200 / 1600

  Tela-alustainen helposti liikuteltava tuulierotin, kaksi eri kokoista mallia asiakkaan tarpeen mukaan. Syöttökuljettimen ja erottelurummun leveys, joko 1200 mm tai 1600 mm. Optiona mm. raskaan materiaalin kuljetin.
  Peruslaitteen paino: 8.500 kg.

  AirMaster 1200 / 1600

  Kiinteä rakenteinen jalallinen tuuliseula, kaksi eri mallia Airmaster 1200 ja Airmaster 1600. Syöttökuljettimen ja erottelurummun leveys, joko 1200 mm tai 1600 m. Optiona saatavilla mm. siirtämistä helpottava akseli ja raskaan materiaalin kuljetin. Peruslaitteen paino n. 5500 kg.

  AirMaster Neo UUTUUS

  Tuulierotin uudella ajattelutavalla, joko kiinteänä tai koukkulava-alustalla. Kapasiteetin kertomalla ja materiaali-näytteen lähettämällä, voidaan tehtaalla optimoida laitteen säädöt ennen toimitusta . Syöttökuljettimen ja erottelu-rummun leveys 1500 mm. Optiona mm. raskaan materiaalin kuljetin. Kuva alla IFAT 2018.