Ajankohtaista

Halpa ja hyvä ovat kaksi eri tuotetta

Oikein asennetut alkuperäiset vara- ja kulutusosat takaavat laitteesi toimivuuden kustannustehokkaasti. Vältä ongelmat ja hanki alkuperäiset vara- ja kulutusosasi Vimelcolta. Meiltä myös asennus- , huolto- ja sähkötyöt. Koneiden mittavatkin korjaukset ja materiaalin työstöt onnistuvat Jämsän seudulla joustavasti. 

Mobiilikuljettimet moneen tarpeeseen

Vimelcosta kiinteät-, radiaali- ja tela-alustaiset kuljettimet erilaisiin käyttökohteisiin. Suuremmalla kasakoolla saavutetaan huomattava polttoaineensäästö (jopa 80 %), materiaalin öljyyntyminen ja tiivistyminen vähäisempää, vähemmän pölyä ja melua, parannetaan työalueen turvallisuutta liikenteen vähentyessä ja eliminoidaan materiaalin edestakainen kuljetus. Kaikkia kuljettimia saa joko sähkö- tai hydrauli-käyttöisinä.

Uutta Powerscreen-seulontavoimaa

Warrior 1200 on uusin Powerscreenin  suorasyöttömalli, ja ensimmäinen kone on jo saapunut Suomeenkin. Tämä erittäin kompakti kone on varsin pieni mitoiltaan mutta jättiläinen tehoiltaan. Kone painaa noin 17t ja kuljetusleveys on ainoastaan 2,3 m ,  -korkeus 2,6 m ja -pituus 11,0m, joten se käy helposti lähes kaikkien lavettien kyytiin.

Katso kaikki uutiset »

Lähetä palautetta